• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Боротьба з коронавірусом: Метінвест допомагає покровським медикам подолати епідемію

eye

637

29.09.2021 17:38

Новини громад

img

Під час пандемії багато установ, що надають екстрену медичну допомогу, зіткнулися із необхідністю відкриття відокремлених підрозділів для пацієнтів з COVID-19. У Покровську облаштовувати клінічну лікарню інтенсивного лікування допомагає перевірений партнер - компанія Метінвест. При підтримці соціально відповідального бізнесу у місті вже побудована киснева станція. Сьогодні інфекційне відділення Покровської КЛІЛ поповнилось сучасним обладнанням, яке стане вагомою допомогою для медиків у боротьбі з пандемією.

«Під час святкування Дня міста Покровська від генерального директора компанії Метінвест Юрія Риженкова ми отримали сертифікат на суму 1 мільйон гривень. І вже сьогодні ми бачимо реалізацію цього важливо для усієї нашої громади подарунка. Наразі інфекційне відділення, яке готується до прийому пацієнтів, ми заповнюємо функціональними ліжко-місцями, новітнім обладнанням. Велика подяка компанії Метінвест за те, що реалізовує свої проєкти на території Покровської громади. Ми бачимо цей результат і відчуваємо підтримку», - зауважила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

За підтримки великого бізнесу було придбано понад 120 одиниць обладнання п`ятнадцяти найменувань. Організацію закупівлі та доставки взяла на себе ГО «Покровська платформа спільних дій» Метінвесту.

«Керівництвом компанії Метінвест ще на початку пандемії було прийняте рішення про надання системної допомоги медичним закладам у боротьбі з небезпечною хворобою, - розповіла керівниця соціальних проєктів ГО «Покровська Платформа спільних дій» Юлія Боровик. - Як соціально відповідальний бізнес, компанія Метінвест робить усе можливе, аби допомогти медикам рятувати здоров’я та життя місцевих жителів. Постачання нового обладнання для КЛІЛ – ще один приклад такої роботи. А Покровська платформа спільних дій – це той місток, який забезпечує ефективну взаємодію між бізнесом і громадою».

За словами Юлії Боровик, серед придбаного обладнання є механічно-гідравлічний операційний стіл, операційна лампа, монітори для відстежування стану пацієнтів, функціональні ліжка з ортопедичними матрацами та можливістю регулювання, сучасне акушерське ліжко, реанімаційний столик, ліжко для новонароджених з підігрівом, а також комплекти датчиків для моніторингу за малятами.

«Нове відділення буде виконувати дві функції: акушерсько-неонатологічну та інфекційну. Перебуватимуть тут лише жінки, які хворіють на COVID-19. У тому числі й вагітні. Усього передбачається встановлення 20 ліжко-місць», - зазначив керівник Покровської КЛІЛ Юрій Бородін.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

0

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

34

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

14

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію