• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську виділили земельну ділянку під розміщення індустріального парку

eye

1261

29.09.2021 15:51

Новини громад

img

В ході п`ятнадцятої позачергової сесії Покровської міської ради депутати затвердили проєкт землеустрою та ухвалили виділення земельної ділянки площею близько 15 га під будівництво технопарку в районі вулиці Аграрна.

Індустріальний парк – це відносно нова для України форма ведення бізнесу та організації нових виробництв. Для громади це – ефективний спосіб залучення інвестицій у свій подальший розвиток. І Покровська громада - одна з небагатьох в Україні, яка отримає державну підтримку на створення такого об’єкту. 

«Ми поспішаємо зібрати увесь пакет документів, щоб вже найближчим часом отримати фінансування на будівництво сучасного технопарку. Для цього ми повинні мати кадастровий номер земельної ділянки. Вже на жовтневій сесії буде презентована концепція індустріального парку», - зазначила під час онлайн-засідання позачергової сесії секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. 

Потреба у створенні індустріального парку викликана необхідністю трансформації економіки вугільних міст Донецької області у зв’язку із закриттям шахт.

Завдяки реалізації цього проєкту у Покровську будуть створені нові робочі місця на виробничих потужностях, покращиться інвестиційна привабливість міста, збільшиться експортний потенціал місцевих підприємств, а соціально-побутова, транспортна та комунальна інфраструктури отримають поштовх для розвитку.
Орієнтовна вартість реалізації проєкту на сьогодні складає понад 65 мільйонів гривень.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівництво Покровської МВА шукає шляхи підтримки мешканців громади, що опинилися у складній життєвій ситуації 

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо провела зустріч з представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, під час якої були обговорені питання щодо можливої подальшої співпраці з благодійниками.    

eye

3

Новини громад

23 квітня 2024 10:00

Гаджети для учнів: заклади середньої освіти у Покровській громаді отримали нові хромбуки від Save the Children

Керівники навчальних закладів отримали 24 хромбуки Lenovo від відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «Представництво Save thе Сhildren в Україні».

eye

6

Новини громад

23 квітня 2024 09:30

Спільні ініціативи в вирішенні гуманітарних питань: відбулась зустріч з представниками БО World Central Kitchen

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо разом із начальницею управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Покровської РДА Надією Масло розглянули шляхи співпраці з благодійниками у гуманітарних питаннях.

eye

30

Новини громад

22 квітня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію