• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У дитячій бібліотеці Покровська все «у шоколаді»

eye

555

28.09.2021 16:30

RSS

img

До Всеукраїнського дня бібліотек, що відзначається в Україні 30 вересня, у Покровській міській дитячій бібліотеці ім. Олени Теліги відбувся яскравий та солодкий захід «Бібліотека в шоколаді». Аби популяризувати бібліотечні послуги серед школярів, на захід були запрошені третьокласники ЗОШ №12. Учням розповіли цікаві факти з історії шоколаду та запропонували пограти в інтелектуальні та рухливі ігри на «солодку» тематику. На завершення кожен учень власноруч виготовив шоколадну цукерку на пам’ять про веселе та корисне дозвілля. 

Такі незвичайні та креативні проєкти Центральна міська дитяча бібліотека ім. Олени Теліги проводить систематично. У цьому місяці заклад став переможцем обласного конкурсу: «Краща бібліотека Донеччини: сучасні культурні послуги». Як розповіла завідувачка бібліотеки Олена Нєвєрова, члени журі високо оцінили презентацію проєктів закладу та зазначили, що з таким досвідом можна сміливо брати участь у всеукраїнських конкурсах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

0

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

34

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

14

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію