• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ремонт вулиці Захисників України триває

eye

649

28.09.2021 14:11

Новини громад

img

На сьогоднішній день прокладено 500 метрів внутрішньої зливової каналізації вздовж вулиці Захисників України від блок посту з боку Донецька. Через кожні 50 метрів укладають поперечні труби для відведення води. Таку підземну мережу облаштують до кільцевої розв’язки. 
Також вже прокопано 650 м траншеї для прокладання труб. Паралельно ведуться роботи на ділянці дороги від вулиці Богдана Хмельницького до Привольної. Тут рух перекрито орієнтовно на місяць. 

Схеми об’їзду встановлені по обидва боки по вул.Захисників України. Також рух транспорту регулюють співробітники поліції та підрядної організації, що виконує роботи. 

Шляхопровід на в’їзді у місто з боку Дніпра перекривати не будуть. 

За планами, цього року дорожники мають закінчити укладання зливової каналізації та нижнього шару асфальтобетону і встановити освітлення. Про це повідомив інженер технагляду Управління капітального будівництва Покровської міської ради Олександр Будаков. Наступного року мають бути встановлені 8 зупиночних комплексів та прокладені тротуари. 

Загалом зараз на об’єкті працюють близько 75 співробітників підрядної організації у дві зміни та кілька десятків одиниць великої техніки.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

12

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

12

Новини громад

03 травня 2024 14:00

Мешканців громади привітали з Великодніми святами

Напередодні Великого Христового Воскресіння, яке віряни східного обряду цьогоріч відзначатимуть 5 травня, вже за доброю традицією мешканці громади отримали від Покровської МВА вітання та запашні паски.

eye

23

Громада 1

03 травня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію