• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Жителів Покровської громади вітають із Міжнародним днем людей похилого віку

eye

1104

28.09.2021 13:15

Новини громад

img

1 жовтня на знак поваги до найстарших представників громади ми відзначаємо Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. 


Напередодні цієї дати представники Покровської міської ради та Управління соціального захисту населення привітали поважних жителів сіл Срібне та Новоєлизаветівка.


 «Прийміть найщиріші вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність»,- привітала винуватців свята начальниця відділу з питань розвитку приєднаних територій Олена Носач.


Від імені депутата Покровської міської ради Сергія Андрійченка його помічниця Олена Степанова висловила глибоку пошану людям поважного віку, які своєю багаторічною наполегливою працею та героїчними подвигами розбудовували нашу країну.


Ну і звичайно, яке ж свято без подарунків? Їх вручили всім жителям віком від 90 років.


Концертна програма та чаювання у дружньому колі подарували всім присутнім радість спілкування та багато незабутніх вражень.


Подібні святкові заходи пройдуть по всій території Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

29

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

42

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію