• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську посилили карантині заходи

eye

667

27.09.2021 18:16

RSS

img

За останній тиждень у Покровській громаді значно зросла кількість обстежень на COVID-19. Так, підтвердилися 332 випадки, серед яких 55 – у дітей. Також виявлено 114 пневмоній, зокрема у 14 неповнолітніх. Таку інформацію надала сьогодні начальниця КП «ЦПМСД» Інеса Остряніна на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Завідувачка інфекційного відділення Юлія Кашик доповіла, що на стаціонарному лікуванні знаходиться 84 пацієнти, за вихідні госпіталізовано 25 осіб. Під апаратами ШВЛ наразі перебувають 6 пацієнтів. Вільними лишаються лише 20% ліжко-місць, і вже готується відкриття додаткових.

Не кращим чином впливають на ситуацію «живі» черги в амбулаторії №1 по вул.Маршала Москаленка. Тут окрім ЦМПСД працюють і лікарі КП «КЛІЛ» та Гродівського КП «ЦПМСД», де відсутній електронний запис пацієнтів. Для вирішення проблеми натовпів з 28 вересня вхід до амбулаторії буде обмежений. Пропускатимуть лише по п’ять осіб до вузьких спеціалістів та по п’ять - до Центру первинної допомоги Гродівської громади.

За інформацією в.о.начальниці Покровського відділу освіти Любові Воротинцевої, навчальні та виховні заклади громади продовжують працювати, але 28 класів та 8 груп дитсадків знаходяться на самоізоляції. 

На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вкотре наголосили на необхідності дотримання епідемічних норм у громадських місцях та у транспорті, а також використанні електронних черг у соціальних установах громади. 

Головуюча на засіданні заступниця міського голови Маргарита Ідрісова нагадала про необхідність вакцинації та повідомила про посилення у Покровську карантинних заходів відповідно до «помаранчевої» зони.

Тож, відсьогодні:
- обов’язковий масковий режим у громадських місцях;
- проведення масових заходів можливе з розрахунку 1 особа на 4 кв. м.
- завантаженість кінотеатрів та закладів культури має становити не більше 50%;
- відвідування спортивних закладів дозволяється з розрахунку 1 особа на 10 кв.м.

 

 

 

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

0

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

34

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

14

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію