• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати у дії: Юлія Гуріненко ініціювала комісійне обстеження вулиці Сєвєрної

eye

638

27.09.2021 16:22

Новини громад

img

Депутатка Покровської міської ради від партії «Порядок» Юлія Гуріненко провела чергову зустріч з мешканцями селища Динасового заводу, під час якої обговорили можливість прокладання тротуару по вулиці Сєвєрна.

Стан доріг у приватному секторі є питанням, яке найчастіше на загальних зібраннях озвучують місцеві мешканці. І цей випадок не став виключенням. 

«Ще два роки тому від перехрестя з вулицею Степана Бовкуна до Свято-Серафимівського храму був прокладений тротуар. Це лише половина від загальної довжини Сєвєрної. Інші 350 метрів дороги так і залишились без асфальтового покриття. По цій ділянці завжди досить інтенсивний рух. Крім того, саме цим маршрутом люди йдуть до лікарні та своїх дачних ділянок», - розповіла депутатка міської ради Юлія Гуріненко.

Аби вирішити питання, депутатка ініціювала комісійне обстеження проблемної ділянки та звернулась до фахових спеціалістів. 

За словами представників житлово-комунального відділу міської ради та Багатогалузевого комунального підприємства, складнощі у прокладанні необхідної ділянки тротуару пов`язані із розміщенням внутрішніх комунікацій. 

«Ми досить ретельно вивчили ситуацію щодо відсутності тротуару по вулиці Сєвєрна. Днями ми створюємо трасову комісію, до складу якої увійдуть представники усіх комунальних підприємств міста. За їх висновками треба розробити проєкт та розрахувати кошторис, - розповів начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков. – Лише після цього будемо виходити з ініціативою до депутатського корпусу щодо внесення змін до бюджету на наступний рік».

У свою чергу, Юлія Гуріненко зауважила, що для вирішення дорожнього питання потрібні певний час та чималі гроші. А поки це звернення перебуватиме під пильним контролем депутатки.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

3

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

7

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

15

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію