• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Щирі вітання та яскраві дитячі виступи: у Покровську відзначили День дошкілля

eye

1228

24.09.2021 15:50

Новини громад

img

В останню неділю вересня своє професійне свято відзначать працівники закладів дошкільної освіти. З цієї нагоди 24 вересня у Покровському центрі творчості та дозвілля відбулись урочистості.

У концертній залі зібрались всі, хто пов’язаний із дошкіллям – працівники дитсадків, співробітники відділу освіти, батьки та маленькі мешканці громади.

Вітали дошкільнят секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, в.о. начальниці відділу освіти Любов Воротинцева та голова профспілки працівників освіти Людмила Розкошна.

«Сьогодні ювілейний 10-й рік, коли ми святкуємо День дошкілля. Кожен з нас пам`ятає свій дитячий cадочок, своїх вихователів. Хочеться побажати кожному, хто дарує нашим дітям любов та тепло, щоб вони теж отримали у відповідь благополуччя та щирі дитячі усмішки», - зазначила Наталія Іваньо.

Не обійшлося свято і без нагородження. Найкращі працівники дошкільної освіти отримали грамоти, подяки та цінні подарунки.

Справжньою окрасою заходу став яскравий концерт за участю педагогів та найменших гостей – вихованців дитсадків. Малюки співали, танцювали й демонстрували присутнім свої безмежні таланти.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

19

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

58

Громада 1

28 березня 2024 09:30

Безпека населення та благоустрій територій: керівники Покровської МВА обговорили питання життєдіяльності громади

Сьогодні, 27 березня, під керівництвом начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулася апаратна нарада, на якій обговорювалися нагальні питання, пов'язані з функціонуванням громади.

eye

73

Громада 1

27 березня 2024 17:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію