• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Проблемну ділянку тротуару по вулиці Тюленіна обстежила виїзна комісія

eye

922

23.09.2021 16:02

Новини громад

img

Глибокі калюжі утворюються на тротуарі по вулиці Тюленіна і заважають руху пішоходів. На таку біду місцеві жителі поскаржилися депутатці міської ради Юлії Гуріненко. 

За ініціативою обраниці громади була створення спеціальна комісія у складі представників житлово-комунального відділу, комітету самоорганізації населення, КП «Муніципальна служба правопорядку» та КП «БКП». І сьогодні проблемну ділянку ретельно обстежили. 

На місці жителі цієї частини Покровська розповіли, що рідина через природний ухил стікає сюди з проїжджої частини. А представники комісії виявили на одному з будинків ще й дві труби відведення дощової води, що виходять прямо на тротуар. І це також сприяє затопленню пішохідної доріжки. 

Увесь масштаб проблеми вирішили дослідити після зливи. Запланували залучити до обстеження також працівників відділу містобудування, архітектури та земельних відносин. 

«Ми повинні розібратися, чи можна вирішити проблему із затопленням тротуару, якщо буде правильно розташоване відведення дощової води з приватного будинку, - зазначила Юлія Гуріненко. - Якщо це не допоможе, фахівці шукатимуть інші методи, аби затребувана ділянка тротуару була доступною для городян».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію