• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Проблемну ділянку тротуару по вулиці Тюленіна обстежила виїзна комісія

eye

884

23.09.2021 16:02

Новини громад

img

Глибокі калюжі утворюються на тротуарі по вулиці Тюленіна і заважають руху пішоходів. На таку біду місцеві жителі поскаржилися депутатці міської ради Юлії Гуріненко. 

За ініціативою обраниці громади була створення спеціальна комісія у складі представників житлово-комунального відділу, комітету самоорганізації населення, КП «Муніципальна служба правопорядку» та КП «БКП». І сьогодні проблемну ділянку ретельно обстежили. 

На місці жителі цієї частини Покровська розповіли, що рідина через природний ухил стікає сюди з проїжджої частини. А представники комісії виявили на одному з будинків ще й дві труби відведення дощової води, що виходять прямо на тротуар. І це також сприяє затопленню пішохідної доріжки. 

Увесь масштаб проблеми вирішили дослідити після зливи. Запланували залучити до обстеження також працівників відділу містобудування, архітектури та земельних відносин. 

«Ми повинні розібратися, чи можна вирішити проблему із затопленням тротуару, якщо буде правильно розташоване відведення дощової води з приватного будинку, - зазначила Юлія Гуріненко. - Якщо це не допоможе, фахівці шукатимуть інші методи, аби затребувана ділянка тротуару була доступною для городян».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

5

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

6

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію