• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Піщанська школа поповнилась новим комп`ютерним обладнанням

eye

716

23.09.2021 15:53

Новини громад

img

23 вересня у Піщанській загальноосвітній школі відкрився оновлений клас інформатики. Нові комп`ютери вдалось придбати у рамках реалізації проєкту «Моє місто».

На сьогодні у цьому закладі початкову, базову та повну загальну середню освіту отримують діти повноцінно укомплектованих 11-ти класів. І вже з другого класу тут починається вивчення інформатики.

«Сьогодні ознайомлення зі світом комп`ютерної грамоти починається вже у початковій школі. До участі у проєкті в класі інформатики було 10 комп`ютерів, але половина з них не працювала. Діти не мали змоги опанувати матеріал так, як цього потребує навчальна програма», - розповіла вчителька інформатики Тетяна Нужна.

При підтримці соціально-відповідального бізнесу школі вдалось придбати 6 новеньких комп’ютерів. Вартість проєкту склала близько 100 тисяч гривень.

«Я вітаю вас з реалізацією цього проєкту. Ми радіємо, що у вас з`являються можливості вчитися новому та отримувати сучасні навички», - зауважила менеджерка ГО «Покровська платформа спільних дій» Юлія Лемяскіна.

Привітати викладачів та школярів із перемогою у конкурсі «Моє місто» завітали сьогодні також депутатка міської ради від партії «Порядок» Ольга Тарасенко та староста Піщаного Альона Бражко. Вони висловили сподівання, що тепер навчання комп’ютерній грамотності у цьому селі вийде на якісно новий рівень.

«Де б не жили діти - у місті чи селі - вони мають право на якісну сучасну освіту. Оснащення кабінету інформатики обладнанням, яке було придбано у рамках проєкту «Моє місто» - це ще один крок до досягнення цієї мети. Ми вдячні великому соціально-відповідальному бізнесу за фінансування, що відкриває для нас нові можливості», - зазначила Ольга Тарасенко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

38

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

117

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію