• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Ще один крок до бібліотеки майбутнього. У Родинському відкрили інформаційно-бібліотечний центр "LITERA"

eye

1153

22.09.2021 15:35

Новини громад

img

Для єдиної у м.Родинське дитячої бібліотеки, яку відвідують майже тисяча школярів з усього міста, сьогодні свято - відкрився інформаційно-бібліотечний центр (медіахаб) "LITERA".

"Перемога у конкурсі проєктів "Моє місто" для нас дуже важлива,- зізнається завідувачка бібліотекою Олена Полуянчик. - Наші діти отримають доступ до різних джерел достовірної інформації, поповнять знання, розкриють свої таланти. Дякую організаторам конкурсу за можливість реалізувати нашу мрію".

"Сьогодні, коли будь-яка інформація доступна на просторах інтернету, деякі вважають, що бібліотеки пішли у минуле. Я впевнена, що це не так. Завдяки фінансовій підтримці бізнесу, який орієнтований на розвиток та підтримку громади, нам вдалося реалізувати цей проєкт. Він допоміг створити комфортні умови для творчого розвитку дітей", - говорить менеджерка ГО "Покровська Платформа спільних дій" Юлія Лемяскіна.

Вартість проєкту 90 тисяч гривень. За ці кошти вдалося придбати мультимедійне обладнання, моноблоки, меблі.

Староста Родинського Катерина Андрійченко зазначила, що приємно отримувати такі подарунки: "Пам’ятаю, як я сама ходила до цієї бібліотеки. Я рада, що у наших дітей з’явилася така техніка. Дякую за співпрацю організаторам конкурсу та великому бізнесу, який не залишається осторонь громади."

Привітав дітлахів та співробітників бібліотеки і депутат Покровської міської ради від Молодіжної партії Сергій Солоха: "Молодці наші активісти, хто подав та написав проєкт. Так тримати! Сподіваюсь, що у нашому місті ми зможемо реалізувати не один такий задум".

Інформаційно-бібліотечний центр "LITERA" - це один із 28 соціальних проєктів, які вже були втілені у життя завдяки підтримці ГО "Покровська платформа спільних дій" та соціально-відповідального бізнесу на території Покровської, Мирноградської та Удачненської громад.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію