• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для зручності водіїв: вулицю Захисників України перекриватимуть поетапно

eye

609

21.09.2021 15:50

Новини громад

img

З 17 вересня у рамках президентської програми «Велике будівництво» у Покровську розпочались підготовчі роботи до ремонту однієї з найбільших автомагістралей міста – вулиці Захисників України. 

Аби скоріше змонтувати внутрішню мережу зливової каналізації, минулого тижня було заплановане перекриття обох смуг дороги від вулиці Шосейної до перехрестя з вулицею Відродження. Але для оптимізації дорожнього руху та після перемовин з підрядниками дійшли згоди, що ремонт дороги виконуватиметься поетапно. 

«Перш за все, ми хочемо подякувати губернатору Донецької області Павлові Кириленку за залучення в наше місто програми  «Велике будівництво», - говорить інженер технагляду Управління капітального будівництва Покровської міської ради Олександр Будаков. – Підрядники вже приступили до виконання ремонтних робіт, уклали 210 метрів гофрованої каналізаційної труби. Спеціалісти працюють, незважаючи на рух транспорту». 

Ділянку дороги від перехрестя з вулицею Відродження до автостанції перекриватимуть поетапно, тож об’їжджати зону ремонту водіям не доведеться.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію