• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для ремонту цоколів та димарів: мешканці ОСББ Родинського отримали будматеріали

eye

550

21.09.2021 12:32

Новини громад

img

Цемент та клейова суміш для 28 будинків Родинського стали останніми матеріалами, які жителі ОСББ отримали цього року для ремонту своїх багатоповерхівок. 

Впродовж весни та літа при підтримці Покровської міської ради родинці замінили внутрішні системи водовідведення та теплопостачання, встановили нові піддашки та зробили ремонти у під`їздах. 

«У цьому році мешканцям Родинського був наданий великий обсяг допомоги у вигляді будматеріалів, що дозволило їм вирішити ряд нагальних питань. Наразі у місті остання видача матеріалів у цьому році, але я сподіваюсь, що і надалі програма з підтримки ОСББ буде працювати», - зазначив начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков. 

Понад 400 мішків цементу та 256 мішків клейової суміші стали для родинців вагомою допомогою. 

«За ці місяці, відколи у нашому місті почалась видача будматеріалів, співвласники багатоквартирних будинків виконали великий обсяг робіт. Ми дуже вдячні Покровській міській раді та депутатському корпусу за те, що виділили кошти та надали змогу будинкам Родинского стати ще комфортнішими для наших жителів», - зазначила староста Родинського Катерина Андрійченко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію