• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Двоколісний парк Управління соціального захисту населення поповнився двома велосипедами

eye

456

21.09.2021 10:22

Новини громад

img

Ольга Сомченко в Управлінні соціального захисту населення працює лише рік. Вона опікується 8 жителями села Піщане та інших територій, закріплених за старостою Оленою Бражко.  Людям похилого віку Ольга допомагає приготувати їжу, сплатити комунальні послуги, принести дрова та купити продукти харчування. Говорить, що робота їй дуже подобається. Єдине – дуже багато часу витрачається на переїзди з однієї адреси на іншу. Тепер же, коли вручили новенький велосипед, відвідувати підопічних буде значно легше та швидше. 


«Іноді тільки в один бік мені доводилося витрачати 4-5 годин, - зізнається Ольга Сомченко. - Зараз же все буде скоріше». 
Два новеньких велосипеди, якими поповнився технічний парк соціальних працівників, дозволять якісніше обслуговувати підопічних Територіального центру, який працює при УСЗН.
«Ми співпрацюємо з різними благодійними організаціями. Ці два велосипеди презентував «Міжнародний соціальний центр допомоги, здоров’я, етики та освіти». Дякуємо їм та сподіваємось на подальшу співпрацю», - розповідає начальниця УСЗН Ірина Бонзюх.


Окрім велосипедів «Соціальний центр» надав і теплі одяг та взуття для нужденних. 
Ірина Бонзюх підкреслила, що у рамках Стратегії перспективного розвитку, в Управлінні соцзахисту населення передбачається подальше поповнення та оновлення  засобів пересування для працівників.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

6

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

Донеччина-Закарпаття: співпрацю між Покровською та Хустською громадами закріплено меморандумом

18 квітня у м.Тячів, що на Закарпатті, відбувся об’єднаний Форум місцевого самоврядування та громадянського суспільства «Згуртовані і спроможні громади – міцний тил і запорука нашої Перемоги», присвячений 10-річчю реформи децентралізації в Україні.

eye

6

Новини громад

18 квітня 2024 16:55

Для безпечного руху: в місті триває оновлення дорожньої розмітки

Одним із видів робот комунальників зараз є оновлення дорожньо-транспортної розмітки для забезпечення безпеки руху як пішоходів, так і водіїв.

eye

8

Громада 1

18 квітня 2024 16:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію