• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську розглядають можливість появи ще одного спортивного об’єкту

eye

899

20.09.2021 16:54

Новини громад

img

Спільна траса для тренувань картингістів, велосипедистів та мотогонщиків може з’явитися у Покровську. Таку можливість обговорили заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова разом з керівником мотошколи Валерієм Доценком, директором Станції юних техніків Олегом Кукалом та головою громадської організації «ВелоТак» Наталією Фроловою.

За задумом, спортивний об’єкт розміститься за парком «Ювілейний» і буде умовно поділений на кілька зон: велосипедні доріжки, траси для мотогонщиків і картингістів. Також передбачається модульне містечко з приміщеннями для ремонту і зберігання транспорту та перевдягання спортсменів. 

«Я знаю, що кожен з вас мріє про свою, відокремлену трасу для тренувань, - звернулась до учасників наради Маргарита Ідрісова. – Моє бачення – це створення спільної ділянки, але кожен з вас її буде окремо використовувати для своїх потреб. Вона має бути професійною - не лише для тренувань, а й для проведення змагань різних рівнів. Особливу увагу треба приділити розвитку велосипедного спорту».

Таку ініціативу одностайно підтримали всі присутні. За словами директора СЮТ Олега Кукала, ділянку за парком «Ювілейний» під створення мототраси розглядали ще у 80-х роках. Але так і не склалося. 

Керівник єдиної у Донецькій області мотошколи Валерій Доценко зазначив, що закордоном практикують створення цілісних комплексів, і поєднання різних видів спорту в одному місці є розповсюдженим методом. 

«У місті треба розвивати спорт, а дітей забирати з вулиць. Я запрошую вас долучитись до засідання колегії з представниками спортивної спільноти нашої громади, яка відбудеться 23 вересня. Обговоримо стратегію розвитку спорту та необхідність створення додаткових секцій, наприклад, з велоспорту», - повідомила заступниця міського голови Маргарита Ідрісова. 

Також учасникам зустрічі запропоновано розробити макет траси. Після його затвердження можна буде почати прорахунок кошторису, з яким керівники громади та спортсмени звернуться до спонсорів та депутатів щодо їхньої підтримки проєкту.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

7

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

11

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

20

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію