• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Змінюються реквізити на оплату електроенергії для мешканців Донеччини

eye

825

20.09.2021 09:21

RSS

img

ТОВ «ДОНЕЦЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ», що надає послуги з постачання електроенергії, газу та енергоефективних рішень під брендом YASNO, інформує клієнтів: з 1 жовтня 2021 року рахунки за світло слід оплачувати за новими банківськими реквізитами. Зміна реквізитів в платіжках за вересень та в Особистому кабінеті відбудеться автоматично, а розрахунки через інтернет-банкінг вимагатимуть декілька додаткових дій з боку клієнтів.

Згідно з постановою № 1494 від 01.09.2021 р. НКРЕКП, оплату за електроенергію з 1 жовтня мешканцям Донеччини слід проводити за реквізитами «Укргазбанку». Якщо клієнт ТОВ «ДОНЕЦЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» користується онлайн-каналами постачальника – Особистим кабінетом, чат-ботом у Viber або мобільним додатком, змінювати налаштування та вводити нові реквізити не потрібно.

При оплаті через банківські додатки – ПУМБ online, Приват24 тощо – або платіжні сервіси EasyPay, Portmone, IPay, де клієнт зберігає платежі у шаблонах, слід їх оновити та внести реквізити «Укргазбанку» вручну. Знайти їх можна на сайті в розділі «Оплата»: https://dn.yasno.com.ua/oplata.

У паперових рахунках реквізити зазначені в лівому верхньому куті. Всі банківські установи Донеччини повідомлені про зміну реквізитів. Проте, сплачуючи за електричну енергію у відділеннях банків та пошти, варто нагадати, щоб оператор зазначив нові дані, обов’язково зберегти чек та впевнитись у правильності реквізитів.

Якщо після 01.10.2021 р. клієнт помилково здійснить оплату за реквізитами «Ощадбанку», кошти повернуться на рахунок клієнта або відділення банку чи пошти, де він проводив операцію. У цьому випадку слід показати оператору чек та отримати помилково сплачені кошти, а після цього провести оплату за новими реквізитами.

«Ми піклуємося, щоб клієнти завжди вчасно дізнавалися всю інформацію щодо електропостачання. Поточні реквізити зазначені в усіх платіжних документах, сервісах та системах, але потрібно бути уважним при зміні шаблонів у інтернет-банкінгу, при внесенні даних спеціалістами банку та пошти, щоб оплата пройшла вдало. Найзручніше розраховуватися за світло через онлайн-сервіси YASNO, адже там реквізити оновлюються автоматично», – зазначив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

26

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

70

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

16

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію