• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Онлайн урок по створенню самопрезентацій

eye

689

14.09.2021 09:15

Загальні новини

img

13 вересня спеціалісти Покровського міського центру зайнятості провели онлайн захід зі студентською молоддю Родинського професійного ліцею. Учасниками заходу стали студенти-випускники курсу «обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, агент з постачання».

Мета заходу - інформування студентів про сучасні методи самопрезентації. Спеціаліст Покровського міського центру зайнятості Анна Неділько розповіла студентам про «Всеукраїнський кадровий резерв», про його мету та можливості. Були надані практичні рекомендації щодо створення резюме, портфоліо та відео-резюме, а також поради, як зробити продукт якісним, креативним та цікавим.

Наприкінці заходу студентам було запропоновано скласти портфоліо кар’єрного просування та відзняти відеорезюме самостійно або звернувшись за допомогою до спеціалістів Покровського міського центру зайнятості.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

eye

8

Громада 1

28 березня 2024 15:28

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

21

Громада 1

28 березня 2024 14:00

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

41

Громада 1

28 березня 2024 13:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію