• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ спортивний: яскраві враження, жага до перемоги та віра у себе.

eye

917

20.09.2021 08:05

Новини громад

img

У парку "Ювілейний" пройшов перший відкритий Чемпіонат Донецької області зі спортивного туризму-скандинавської ходьби. Тут зібралися близько 200 спортсменів віком від 7 до 80 років з 4 міст Донецької області та з м.Дніпро. 

"Настрій бойовий. Займаюсь скандинавською ходьбою 3 місяці. Це мені дає здоров'я та енергію", - стверджує Віктор Чуб з Костянтинівки. 

Із задоволенням займається і покровчанка Зоя Сорока - вже досвідчена спортсменка із 4-річним стажем. Вона прагне до перемоги, як і гість із Дніпра Анатолій Мартов, який пройшов уже 2 тис.км.

А от Сергієві Литвиненку з Покровська скандинавська ходьба допомагає здійснити мрію - схуднути. І його результат - мінус 25 кг за 4 місяці.

На рівні з дорослими змагалися й діти. Діана Чеботарьова розповілає: "Я займаюсь вже 3 роки. За цей час я навчилася тримати рівно спину." 

Перед початком випробувань учасників привітав Покровський міський голова Руслан Требушкін. "Сьогоднішні змагання стануть прикладом для інших. Це модний та корисний вид спорту, і все більше людей різних вікових категорій захоплюються ним", - зазначив очільник міста.

Декан факультету машинобудування, електроінженерних та хімічних технологій Андрій Сурженко був вражений атмосферою, яка панувала на заході. "Я зарядився вашою енергією, ви молодці", - поділився він своїми емоціями. 

А спеціалістка БФ "Надія" Ірина Конишева побажала всім вдалого старту та легкого фінішу.

Учасникам треба було подолати дистанцію у 2,5 та 5 кілометрів сертифікованої траси. Облаштована вона при підтримці Покровської міської ради і Управління сім'ї молоді та спорту.

А ось ініціатива проведення змагань належить членкині Федерації, методистці 1-ї Української Школи оздоровчої скандинавської ходьби, призерці міжнародних та всеукраїнських змагань Тетяні Назаровій. Підтримку надали Покровський міський голова Руслан Требушкін, БФ "'Надія", Управління фізичної культури та спорту ДонОДА та Федерація спортивного туризму України в Донецькій області.

До речі, символом змагань стала білочка, яких зараз багато живе у парку "Ювілейний". Логотип розробила покровська художниця Лілія Дорошенко.

Змагання тривали майже весь день. Кожен, хто дійшов до фінішу, отримав дерев'яну медаль. А переможців нагородили почесними грамотами та медалями. 

Організатори сподіваються, що турнір стане традиційним і наступного року розширить свої кордони.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

58

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію