• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровські студенти успішно виступили на Всеукраїнському фестивалі гумору та імпровізації #IMPROV_SCHOOLFEST!

eye

805

16.09.2021 09:17

RSS

img

Бути справжнім, жити тут і зараз – значить бути гарним імпровізатором! Саме це зрозуміли активні студенти Покровського педагогічного фахового коледжу та Донецького національного технічного університету, яким пощастило відвідати перший Всеукраїнський фестиваль гумору та імпровізації #IMPROV_SCHOOLFEST, що проходив з 8 по 13 вересня на березі Чорного моря у курортному селищі Грибівка.

П'ять неймовірно насичених днів дали можливість нашим студентам переконатися, що сцена, гумор та імпровізація – саме те, до чого варто прагнути.

Капітан команди Дар’я Кугаєнко розповідає: «Ми дякуємо нашим спікерам, які ділилися з нами секретами найскладнішої гумористичної техніки «Імпровізація». Ми дякуємо за кожний ранній підйом. Зарядки та активності надавали енергії більше, ніж будь-яка кава у найкращій кав'ярні».

Курс театрального мистецтва та курс театральної імпровізації від провідних майстрів сцени переконали, наскільки емоції, рухи та міміка допомагають глядачам зрозуміти те, що відбувається на сцені, про що хоче розповісти актор.

Студентів навчили також «вмикати» мозок та змушувати його видавати найнесподіваніші варіанти відповідей на цікавенькі запитання інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?». І всюди з талановитою командою «Покровські бронтозаври» «запалювали» на одній сцені справжні зірки!

Своєю чергою, студенти щиро вдячні Покровській міській раді за можливість побувати на заході такого масштабу. Вони сподіваються, що таку крутезну атмосферу й такий заряд енергії вони зможуть отримувати щороку!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію