• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Станція юних техніків проводить День відкритих дверей

eye

605

15.09.2021 16:24

Новини громад

img

15 вересня у позашкільному навчальному закладі відділу освіти «Станція юних техніків» відбувся День відкритих дверей, присвячений новому творчому сезону. На гостей свята чекали цікаві майстер-класи та екскурсія кабінетами станції.

За словами педагогів СЮТ, новий сезон в їх закладі розпочинається з 1 вересня. Відразу після літніх канікул керівники гуртків відправляються по школах та дитячих садках міста, щоб ознайомити дітей з різними напрямками творчості та запросити їх на безкоштовні заняття.

«Цього року у СЮТ працюватиме 17 гуртків різних напрямків. Це авто- та судномоделювання, картинг, оригамі, виготовлення сувенірної продукції, група підготовки дітей до школи «Розумні дошкільнята». Планується, що відвідуватимуть станцію понад 500 юних мешканців Покровської громади», - розповіла заступниця керівника СЮТ Ольга Мірошниченко.

Сьогодні керівники гуртків та методисти розповіли про роботу Станції юних техніків, досягнення і перемоги вихованців, а також про дружній колектив. 

Для вже постійних відвідувачів та тих, хто тільки мріє опанувати новий вид майстерності, колектив СЮТ влаштував справжнє свято. Діти розглядали виставку, брали участь у майстер-класах та примірювали на себе роль гонщика.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

12

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

21

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

29

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію