• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Перехід до «жовтого рівня» та штабні навчання: відбулось засідання комісії з надзвичайних ситуацій

eye

716

14.09.2021 12:50

Новини громад

img

14 вересня під головуванням заступника Покровського міського голови Миколи Шабельника відбулось засідання комісії з питань ТЕБ та НС. На порядку денному – 3 питання.

На початку заслухали інформацію щодо епідемічної ситуації в Покровській громаді та готовності до переходу у «жовту карантинну зону». Як зазначила в.о. начальника відділу охорони здоров’я Ірина Бурковська, наразі спостерігається незначне зростання захворюваності на COVID-19.

Далі голова комісії ознайомив присутніх з етапами проведення штабних тренувань на об’єктах КП «Покровськводоканал», запланованих на 28 жовтня. Згідно із задумом, до контакт-центру надходить повідомлення про масштабний порив водомережі на перехресті вулиці Толстого та провулка Ветеринарного із можливим підтопленням підвальних приміщень ЗОШ №15.

«Минулого місяця ми вже проводили навчання на об’єктах КП «Покровськтепломережа». Хочу зазначити, що залучені структури та служби чітко виконали усі алгоритми дій при надзвичайних ситуаціях. Наступні тренування ми проведемо для вдосконалення вже отриманих знань», - зауважив заступник Покровського міського голови Микола Шабельник.

Наприкінці заходу члени комісії розглянули питання щодо списання споруд цивільного захисту, непридатних для подальшого використання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію