• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ готується зустрічати холоди

eye

720

14.09.2021 12:00

Новини громад

img

По 18 із 19 котельних підписані акти готовності до роботи в опалювальний сезон. Про це доповів директор КП «Покровськтепломережа» Максим Батенко під час засідання комісії з контролю за підготовкою до осінньо-зимового періоду 2021-22 рр.

За словами керівника, котельня №10, що обслуговує м. Родинське, буде повністю налагоджена до 25 вересня.

У свою чергу, об’єкти соціальної галузі Покровської громади готові до зимових холодів на 98%, житловий фонд - на 90%. Керівники керуючих компаній «Комфорт», «Стандарт» та «Добробут» обіцяють до 15 жовтня вийти на показник 100%. 

Депутат від партії “Порядок” Анатолій Федоров зазначив, що минулої зими у приміщеннях комплексу трималася температура лише +12 градусів.

На це заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова відповіла, що над покращенням ситуації у закладі вже працюють. 

“Вчора на бюджетній комісії депутати підтримали перерозподіл коштів на ремонт у фізкультурно-оздоровчому комплексі. Зараз там проводиться ревізія опалювальних систем та підключення до системи центрального опалення. Крім того, ми запланували перекриття даху та інші ремонтні роботи. В цьому році температура у приміщеннях ФОКу буде комфортною”, - запевнила присутніх Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

12

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

10

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

18

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію