• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міністр енергетики України Герман Галущенко представив Голову Держенергонагляду Руслана Слободяна

eye

376

14.09.2021 10:26

RSS

img

13 вересня 2021 року Міністр енергетики України Герман Галущенко представив колективу Держенергонагляду новопризначеного керівника Руслана Слободяна.

Під час заходу було акцентовано увагу на важливості завдань і функцій Держенергонагляду. «Напередодні опалювального сезону надзвичайно важливо зосередити зусилля на здійсненні перевірки реального стану енергетичного обладнання, особливо в тепловій генерації. Держенергонагляд має стати дієвим механізмом, завдяки якому держава зможе забезпечувати безпеку і стабільність роботи енергосистеми», – повідомив Герман Галущенко. Міністр побажав успіхів новому очільнику інспекції та висловив готовність максимально сприяти у вирішенні проблемних питань.

Зі свого боку, Руслан Слободян висловив вдячність Уряду за довіру та зазначив, що пріоритетом у роботі Держенергонагляду залишатиметься надійне і безпечне електро- й теплопостачання споживачам. «Забезпечення надійної, безпечної та якісної роботи електро- і теплоенергетики й надалі буде залишатись головним завданням інспекції. Ми, у межах компетенції, докладемо максимум зусиль задля того, щоб енергетичний комплекс України стало функціонував у прийдешньому опалювальному періоді. Тому, шановні колеги, не зупиняємось на досягнутому, а спрямовуємо наші зусилля на подальшу плідну роботу», – наголосив новопризначений Голова відомства.

Нагадаємо, Руслана Слободяна призначено Головою Державної інспекції енергетичного нагляду України розпорядженням Кабінету Міністрів України від 08 вересня 2021 року № 1052-р.

Новий очільник відомства приступив до виконання своїх посадових обов’язків 14 вересня 2021 року.

Більше інформації за посиланням - https://bit.ly/3hvf8El

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Чітке виконання батьківських обов’язків та добробут малолітніх мешканців громади під пильним контролем Покровської МВА

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якої було опрацьовано 44 питання порядку денного.

eye

12

Громада 1

17 травня 2024 09:35

БФ «Янголи спасіння» забезпечують наборами гігієни сім’ї з дітьми Покровської ТГ

Благодійний фонд «Янголи спасіння» за підтримки Агенства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) та у співпраці з Покровською МВА організували видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

50

Громада 1

16 травня 2024 16:00

Мирова угода як альтернатива судовому рішенню: Особливості укладення та забезпечення

Якщо до подачі позовної заяви не вдалося домовиться з відповідачем – не біда, такий шанс буде ще в залі суду.

eye

31

Новини громад

16 травня 2024 15:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію