• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мікрорайони Покровська облаштовують новими майданчиками для євроконтейнерів

eye

493

13.09.2021 18:01

Новини громад

img

80 євробаків для побутового сміття вже встановлені на 25 спеціально облаштованих контейнерних стоянках у мікрорайонах Покровська. 

Об’єм кожної ємності складає 1,1 м3. На відміну від старих, нові баки легші, мають кришки та більш естетичний вигляд. А колеса додають їм мобільності.

«За рахунок місцевого бюджету ми придбали 210 євроконтейнерів, - розповідає директор КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» Денис Зусмановський. – Ще є потреба у 22-х одиницях. У першу чергу облаштовуємо мікрорайони міста. До кінця року плануємо встановити нові баки у мікрорайоні «Гірник», біля багатоповерхівок по вулицях Поштова, Європейська та Маршала Москаленка».

Вивозити сміття з оновлених контейнерних майданчиків буде нова техніка. На придбання трьох сміттєвозів із заднім завантаженням виділено близько 8 мільйонів гривень.

Серед переваг таких автомобілів: висока швидкість завантаження, підвищений коефіцієнт пресування ТПВ, маневреність та чиста робота, без розсипання відходів.

Один сміттєвоз зможе обслужити аж 80 контейнерів, і, відповідно зробить менше рейсів на полігон.

«До нас, як до депутатів, постійно звертаються місцеві мешканці з питаннями щодо графіку вивезення сміття, стану контейнерних майданчиків, нестачі сміттєвих баків. Оновлення парку техніки та придбання сучасних контейнерів дозволить нам оптимізувати існуючі маршрути, скоротити витрати на паливо та надати естетичного вигляду майданчикам», - зауважив депутат міської ради від «Молодіжної партії» Сергій Солоха.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

eye

10

Громада 1

28 березня 2024 15:28

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

21

Громада 1

28 березня 2024 14:00

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

41

Громада 1

28 березня 2024 13:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію