• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській міській стоматологічній поліклініці відбулася депутатська виїзна комісія

eye

1425

10.09.2021 16:19

RSS

img

На минулій сесії депутат Євген Костенніков запропонував облаштувати у міській стоматологічній поліклініці дитячий куточок для покращення психоемоційного стану дитини під час відвідування стоматолога та підтримати ідею заступниці міського голови Маргарити Ідрiсової про облаштування дитячих стоматологічних кабінетів дитячими кріслами, демонстраційними екранами або планшетами та навушниками.


Головний лікар КП «Покровська міська стоматологічна поліклініка» Лариса Хижняк отримала доручення від секретаря міської ради Наталії Іваньо підготувати пропозиції та необхідні розрахунки для облаштування дитячого куточка та дитячих стоматологічних кабінетів у міській стоматологічній поліклініці.


Лариса Хижняк представила на розгляд депутатській комісії проєкт щодо організації кабінетів та зони очікування у дитячому відділенні стоматології. Депутати уважно ознайомились з умовами, в яких перебувають маленькі клієнти лікарні зараз, та зі змінами, які керівниця хоче запровадити.  

Попередня загальна вартість проєкту - майже мільйон гривень. У цю суму входить і обладнання, і облаштування для дитячої зони. На даний час у відділенні дуже зношені меблі, стоматологічні установки. Зона очікування для дітей неприваблива.

Члени комісії рекомендуватимуть колегам-депутатам підтримати проєкт, адже маленькі мешканці нашої громади потребують великої уваги та достойні комфортних умов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

12

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

28

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

44

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію