• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської громади провели виїзний прийом у селі Гришине

eye

765

10.09.2021 12:20

Новини громад

img

Покровській міський голова Руслан Требушкін разом з секретарем міської ради Наталією Іваньо, заступниками, старостою, керівниками підрозділів ради поспілкувались з мешканцями Гришиного та ознайомились з роботою соціальних об’єктів. 

Зі своїми особистими питаннями на прийом до керівництва ОТГ звернулися близько 20 мешканців Гришиного. Люди скаржилися на стан доріг, відсутність аптеки, дитячих майданчиків та центрального водопостачання, просили сприяння в забезпеченні дровами та оформленні права на житло. Втім, одна з заявниць порушила питання щодо порядку перерозподілу бюджету громади між населеними пунктами. 

«Питання, що порушують на особистих прийомах мешканці різних населених пунктів, зазвичай схожі: благоустрій, дороги, якість води, спортивна інфраструктура, громадські простори для дозвілля малечі тощо. Звичайно, задовольнити усіх відразу та у стислий термін навести лад там, де його не було протягом десятиліть, неможливо. Втім, деякі запити громади не потребують великих зусиль. Як от приміром, питання щодо обсягів виділених коштів на розвиток Гришиного. Домовилися, що відзвітуємо перед мешканцями наприкінці осені і водночас обов’язково визначимо пріоритети на 2022-й рік», - зазначив Руслан Требушкін. 

Під час візиту до Гришиного керівники громади також оглянули об’єкти соціальної інфраструктури села. Завітали до місцевої школи, дитячого садка, амбулаторії, бібліотеки та сільського клубу, який вже наступного року відзначить 120-річний ювілей. 

Сьогодні у цьому місці вирує культурне життя. У клубі працює 10 творчих формувань, де займаються понад 100 маленьких і дорослих мешканців Гришиного. 

Пишаються місцеві мешканці і бібліотекою, в якій працює заслужений працівник культури України Катерина Бондаренко. За її словами, книжний фонд досить різноманітний, а ось друкованих видань і комп’ютеру не вистачає. 

Гришинська загальноосвітня школа, яка визначена опорною, є сучасною та забезпеченою усім необхідним обладнанням. З нового року заклад готується прийняти до себе 32 вихованців дитячого садочка, який розташований поряд. 
Для цього вже відведено крило першого поверху, де будуть розміщені дві спальні кімнати, 2 ігрові, музично-спортивна зала та туалетні кімнати. 

«Будівля дитячого садочка типова та досить велика. Розрахована на 8 груп, але зараз заклад відвідує набагато менше дітей. Серед двох поверхів задіяний лише один. Тож утримувати будівлю недоцільно», - зауважила в.о. начальника відділу освіти Покровської міської ради Любов Воротинцева. 

У цілому станом оглянутих соціальних об’єктів, які працюють у Гришиному, керівники громади залишились задовільними. Усі питання, які виникають у місцевих мешканців, взяли під контроль та вже працюють над їх вирішенням. 

«У порівнянні з лютим, коли відбувся перший робочий візит до Гришиного, відійшли на другий план питання соціальної інфраструктури. Спланована  робота медичного пункту, укомплектована школа, вирішено питання з будівлею дитячого садка. Але досить гостро сьогодні стоїть питання ремонту доріг. Люди звертають увагу на якість вже виконаних робіт у рамках реалізації обласної програми щодо ремонту дороги по вулиці Центральній. Будемо звертатись до профільного департаменту області, щоб скорегувати проєкт та привести до відповідності з тим, що не влаштовує місцевих мешканців», - підбила підсумки робочого візиту до Гришиного секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

18

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію