• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Напередодні Дня фізкультурника у НВК №2 завітали покровські регбісти

eye

1275

08.09.2021 15:36

Новини громад

img

З нагоди Дня фізичної культури й спорту, який відзначається 11 вересня, протягом цього тижня у Покровську запланована низка відкритих тренувань за участю видатних спортсменів. 

Сьогодні, наприклад, головний тренер юніорської збірної України з регбі, наставник команди «Твердий знак» Ігор Юркін перетворив звичайний урок фізкультури для учнів 6-го класу НВК №2 на захопливу подорож до світу регбі – розповів про виникнення та розвиток гри, її основні правила та елементи.  

«Не кожен знає про регбі, у більшості випадків діти плутають цю гру з американським футболом. Сьогодні ми продемонстрували, що регбі – це безпечно та цікаво. Учні із задоволенням грали та демонстрували свої навички поводження з м’ячем», - зазначив Ігор Юркін.

 За словами начальника Управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Віталія Щербинки, протягом тижня подібні заходи за участю успішних місцевих спортсменів та тренерів відбудуться у багатьох навчальних закладах.

 «Традиція проведення олімпійського тижня у нашому місті існує вже три роки. Наші тренери знайомлять дітей з тими видами спорту, які активно розвиваються у Покровську. Це регбі, черлідінг, бокс, кікбоксинг та інші. Відкриті уроки – це можливість не лише весело провести час, а й спробувати себе у тому чи іншому виді спорту», - зауважив Віталій Щербинка.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 юних талантів Покровської громади отримають стипендії за успіхи в навчанні

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання комісії з призначення стипендій для обдарованих учнів освітніх закладів Покровської громади.

eye

11

Громада 1

02 липня 2024 15:30

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

22

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

27

Громада 1

02 липня 2024 11:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію