• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Напередодні Дня визволення Донбасу ветерани Покровської громади отримують вітання та подарунки

eye

1158

06.09.2021 17:35

Новини громад

img

8 вересня Покровськ відзначить 78-му річницю з Дня визволення Донбасу від німецько-фашистських загарбників. Напередодні пам’ятної дати учасники бойових дій, ветерани та інваліди війни приймають вітання та побажання міцного здоров’я від керівництва громади, депутатів міської ради та фахівців управління соціального захисту населення.

Міська влада завжди піклується про героїв нашого краю. В місті працюють соціальні програми, націлені на допомогу і підтримку ветеранів і, звичайно, у такі свята їх ніколи не залишають без привітань та подарунків.

«Цього року теплі слова подяки за подвиг та героїзм отримають понад 500 учасників Другої світової війни, учасники бойових дій та інваліди війни. Це вже люди похилого віку, для яких спілкування та увага дуже цінні та потрібні», - зауважила начальниця Управління соціального захисту населення міської ради Ірина Бонзюх.

Не оминули увагою ветеранів та учасників війни депутати від партії «Порядок», які теж приєднались до цієї ініціативи. З нагоди Дня визволення Донбасу вони вручили представникам цієї соціальної категорії продуктові набори та найщиріші вітання від Покровської міської ради.

«Приділити увагу, поспілкуватися, передати подарунки та своє тепло тим людям, які пережили війну, та які, на глибоке переконання, є прикладом мужності та відваги, прикладом до наслідування -  наш обов’язок», - зазначила депутатка від партії «Порядок» Юлія Гуріненко.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

31

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

22

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

30

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію