• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Прозорі, зручні, доступні. ЦНАПи України святкують день народження

eye

485

06.09.2021 15:46

RSS

img

2013-го року в Україні набув чинності Закон «Про адміністративні послуги», результатами впровадження якого зараз щодня користуються мільйони громадян по всій країні. Втім, Верховна Рада проголосувала за нього 6 вересня 2012-го, тому цей день співробітники ЦНАПів вважають Днем народження своєї служби.

Дозвільний центр, створений відповідно до закону у Покровську, згодом перетворився на сучасний Центр надання адміністративних послуг, який щодня приймає до 300 жителів громади у двох установах - на Європейській та на Гірника, а також надає послуги мобільного офісу.

В.о. начальника ЦНАПу Ольга Білоусова розповіла, що у 2013 році центр надавав менш ніж сто послуг. Зараз цей показник зріс більше ніж удвічі. Саме сюди приходять за довідками, реєстрацією місця проживання, оформленням різних документів тощо.

За роки існування центру з’явилася електронна черга та значно збільшився штат адміністраторів, що мінімізує час очікування для громадян. Впроваджуються електронні послуги, які можна буде отримати, не виходячи з дому.

Керуюча справами виконкому Алевтина Жук зазначила, що за роки роботи ЦНАПу змінилося багато чого, але незмінними залишаються відповідальність та уважність адміністраторів Центру.

«У нас дуже професійний та дружній колектив. Хочу побажати нашому ЦНАПу розвитку, руху тільки вперед. Сьогодні Міністерство цифрової трансформації потребує швидких результатів і наш колектив відповідає цим вимогам. Вірю, що у нас є всі шанси стати передовим Центром», - зазначила Алевтина Жук.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 юних талантів Покровської громади отримають стипендії за успіхи в навчанні

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання комісії з призначення стипендій для обдарованих учнів освітніх закладів Покровської громади.

eye

12

Громада 1

02 липня 2024 15:30

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

23

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

28

Громада 1

02 липня 2024 11:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію