• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Нові піддашки для ОСББ Родинського

eye

720

06.09.2021 14:22

Новини громад

img

У Родинському надається активна підтримка об’єднанням  співвласників багатоквартирних будинків. Раніше було сформовано паспорти житлових будинків, що створили ОСББ, де зазначено перелік потреб у ремонтних роботах. Наразі реалізується план з заміни козирків над під’їздами. 

«У рамках програми підтримки ОСББ на сесії міської ради були виділені кошти на закупівлю будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт. Протягом червня та липня за оформленими раніше заявками наші мешканці отримували цемент, шифер та фарбу. Сьогодні по тринадцятьом адресам відбуваються роботи з заміни піддашків», - розповіла староста Родинського Катерина Андрійченко. 

Фахівці керуючої компанії «Стандарт», які є виконавцями робіт, вже демонтували більшість старих бетонних конструкцій. Замість них комунальники встановлюють металевий каркас, який згодом буде накритий металочерепицею. 

«Більшість козирків, за якими були складені заявки, були в аварійному стані та становили загрозу для місцевих мешканців. Ці бетонні плити потребували термінової заміни. Просто вже прийшов їх час», - зазначив директор «Стандарту» Сергій Луценко. 

За словами мешканців Родинського, встановлення нових козирків – це вагома допомога для співвласників багатоквартирних будинків. Самостійно придбати матеріали, виконати демонтажні та монтажні роботи – задоволення не з дешевих. Тому і надалі сподіваються на допомогу Покровської міської ради у вирішенні житлово-комунальних проблем.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 юних талантів Покровської громади отримають стипендії за успіхи в навчанні

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання комісії з призначення стипендій для обдарованих учнів освітніх закладів Покровської громади.

eye

11

Громада 1

02 липня 2024 15:30

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

21

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

27

Громада 1

02 липня 2024 11:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію