• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Нові піддашки для ОСББ Родинського

eye

676

06.09.2021 14:22

Новини громад

img

У Родинському надається активна підтримка об’єднанням  співвласників багатоквартирних будинків. Раніше було сформовано паспорти житлових будинків, що створили ОСББ, де зазначено перелік потреб у ремонтних роботах. Наразі реалізується план з заміни козирків над під’їздами. 

«У рамках програми підтримки ОСББ на сесії міської ради були виділені кошти на закупівлю будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт. Протягом червня та липня за оформленими раніше заявками наші мешканці отримували цемент, шифер та фарбу. Сьогодні по тринадцятьом адресам відбуваються роботи з заміни піддашків», - розповіла староста Родинського Катерина Андрійченко. 

Фахівці керуючої компанії «Стандарт», які є виконавцями робіт, вже демонтували більшість старих бетонних конструкцій. Замість них комунальники встановлюють металевий каркас, який згодом буде накритий металочерепицею. 

«Більшість козирків, за якими були складені заявки, були в аварійному стані та становили загрозу для місцевих мешканців. Ці бетонні плити потребували термінової заміни. Просто вже прийшов їх час», - зазначив директор «Стандарту» Сергій Луценко. 

За словами мешканців Родинського, встановлення нових козирків – це вагома допомога для співвласників багатоквартирних будинків. Самостійно придбати матеріали, виконати демонтажні та монтажні роботи – задоволення не з дешевих. Тому і надалі сподіваються на допомогу Покровської міської ради у вирішенні житлово-комунальних проблем.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

38

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

117

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію