• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Костянтин Мілютін разом із депутатами оглянули ДНЗ 12 «Пролісок»

eye

1052

04.09.2021 08:00

RSS

img

Після комісійного обстеження дошкільних навчальних закладів, яке традиційно проводив відділ освіти Покровської міської ради, багато зауважень викликали умови перебування дітей в одному з садочків. Мова йде про ДНЗ «Пролісок», що розташований у житловому будинку у центрі міста. 

Керівництво відділу та заступниця міського голови Маргарита Ідрісова провели зустріч з батьками дітей, які відвідують цей садочок. На розгляд була винесена пропозиція щодо розподілу груп закладу по інших ДНЗ міста. Але батьки виступили категорично проти та наполягають на ремонті закладу. Відділ освіти звернувся із проханням зробити оцінку стану закладу до заступника міського голови Костянтина Мілютіна.


Сьогодні разом з представниками депутатського корпусу Костянтин Мілютін уважно оглянув більшість приміщень дитячого садочка, аби з’ясувати, скільки може коштувати проведення ремонту у будівлі.


«Після такого експрес-обстеження ми разом із депутатським корпусом бачимо грубі порушення пожежної безпеки, відсутність належної технології. Тут наявні проблеми із вентиляцією, проблеми з електрикою,  - зазначив Костянтин Мілютін. - Зробити можна все, адже у будівництві немає нічого неможливого, але нам потрібно розуміти вартість такого ремонту. Також ми обговоримо з нашими архітекторами з КП «УКБ» можливість розміщення на таких площах дитячого закладу. У цілому, те що ми побачили - це незадовільний стан, що межує вже з аварійним станом».


«Цей дитячий садок має свою історію, тут працює дружній колектив і працює на совість, але умови перебування дітей в цьому приміщенні не відповідають нормам. Можливо, батьки не обізнані про деталі організації будівлі, але я вважаю, треба добре подумати, чи доцільно надалі використовувати ці приміщення як дошкільний заклад», - прокоментувала візит до «Проліска» депутат від партії «Порядок» Наталія Полюшко.


Депутат фракції
«Молодіжна партія» Олена Добреля, яка також взяла участь в огляді садочка «Пролісок», зазначила, що якщо є можливість та доцільність у ремонті - його потрібно зробити. Але виявлені в результаті обстеження недоліки будівлі вказують на доречність переводу дітей до інших садочків.

Депутат від партії «Порядок» Анатолій Федоров в процесі оглязу звернув увагу на відсутість пожежного виходу для груп, що розташовані на другому поверсі будівлі, що за його словами неприпустимо для дитячого закладу. 

«На те, що діти знаходяться у небезпечних умовах не можна закривати очі, - зазначив Анатолій Іванович. - Якого б рішення ми не дійшли, але у пріорітеті здоров'я та життя вихованців садочка».


Активну участь в огляді взяв Геннадій Красний, депутат від партії
«Порядок». За його словами, на приведення умов утриманні дітей у цьому приміщенні до нормативів потрібні великі кошти. Приблизний порядок цифр фахівці назвуть наступного тижня, щоб надалі можна було прийняти рішення про виділення грошей на сесії міськради. 

Міська влада намагається піти назустріч побажанням батьків. Депутати та керівництво будуть шукати зважене рішення щодо ситуації, що склалася.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію