• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбувся черговий прийом міського голови

eye

643

03.09.2021 11:37

RSS

img

Традиційно п'ятницями очільник Покровська Руслан Требушкін проводить особистий прийом громадян. На такі зустрічі за попереднім записом приходять мешканці, які мають питання, що потребують втручання представників міської влади.

Сьогодні поділитися наболілим із міським головою та спільно знайти рішення проблем прийшли десять мешканців громади. Третя частина звернень стосувалися ремонту покрівлі.  Двоє заявників просили сприяння у ремонті дахів будинків, інша мешканка має претензії до ремонту покрівлі, що був виконаний КК “Комфорт”. Це питання буде вирішене після комісійного обстеження будівлі.


"Якщо у місті проводяться ремонти коштом місцевого бюджету, ми повинні контролювати якість їхнього виконання,  - зазначив Руслан Требушкін. - Два рази на рік покрівлі проходять комісійне обстеження, але важливо, щоб вони контролювалися представниками міськради".


Наступним мер розглянув звернення від мешканця приватного сектора щодо агресивної безхатньої собаки, яка нападає на людей. Тварина вже покусала кількох сусідів заявника, в тому числі і його літню жінку. Чоловік наголошує на тому, що питання повинно вирішуватись швидко, адже щодня малі діти ходять дорогою до школи і їм загрожує небезпека. Влада міста буде шукати шляхи влаштування собаки до одного з притулків.


Одне зі звернень стосувалось надання допомоги літній жінці, яка потерпає від домашнього насилля. ЇЇ чоловік має психічний розлад. Його поведінка загрожує життю та здоров’ю членів його сім’ї. Аби вирішити це непросте питання, Руслан Требушкін запросив заступницю Маргариту Ідрісову та обговорив з нею можливість забезпечити чоловікові обстеження у спеціалістів та лікування.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

30 юних талантів Покровської громади отримають стипендії за успіхи в навчанні

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання комісії з призначення стипендій для обдарованих учнів освітніх закладів Покровської громади.

eye

11

Громада 1

02 липня 2024 15:30

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

21

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

27

Громада 1

02 липня 2024 11:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію