• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді вакциновано 5о% освітян

eye

1100

02.09.2021 13:09

Новини громад

img

У Покровській громаді триває кампанія з вакцинації. Станом на 1 вересня щеплення отримали вже близько 11 тисяч місцевих мешканців. Наразі проходять колективну імунізацію освітяни місцевих учбових закладів.

За думкою педагогів, проведення щеплення – не лише можливість захистити себе від хвороби та не наражати на небезпеку учнів і колег, а й забезпечити безперервний учбовий процес.

«Питання вакцинації для нас дуже важливе, адже педагоги знаходяться у зоні ризику, спілкуються з великою кількістю дітей. Ми маємо створити безпечні умови перебування як для дітей, так і для  вчителів. У нас вже 50% вакцинованих працівників освіти», - зазначила в.о. начальника відділу освіти Покровської міської ради Любов Воротинцева. 

Керівниця відділу освіти разом з колегами власним прикладом продемонструвала, що вакцинація – це безпечно та необхідно.

 «Сьогодні я отримав першу дозу вакцини. Почався навчальний рік і дуже важливо провести його в стінах школи, у «прямому» спілкуванні з учнями», - зауважив вчитель фізики і математики Піщанської загальноосвітньої школи Семен Лойко. 

Для вакцинації медики використовують препарат фірми CoronaVac, Moderna та AstraZeneca. Наразі чекають постачання вакцини Pfazer. 

За словами директорки комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Інеси Остряніної, у Покровську проводити вакцинацію медики почали ще з кінця квітня. Станом на сьогодні вже отримали щеплення близько 13% від загальної кількості населення. 

«Зробити щеплення може кожен бажаючий. По буднях вакцинація проходить за попереднім записом в амбулаторії №1 та №3 ЦПМСД. У вихідні дні з 9.00 до 14.00 у палаці культури ШУ «Покровське» працює пункт масового щеплення, де вакцинація відбувається у порядку живої черги. При собі треба мати паспорт та ідентифікаційний код», - закликала мешканців громади приєднатись до вакцинації Інеса Остряніна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

24

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

27

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

69

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію