• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

День знань – свято для всієї Покровської громади

eye

1179

01.09.2021 14:18

RSS

img

День знань – свято для всієї Покровської громади 1 вересня 22 загальноосвітніх навчальних заклади Покровська, Родинського, селища Шевченка та сіл громади гостинно відчинили двері для місцевих школярів. Вперше за парти цього року сядуть 823 хлопчиків і дівчаток. Зранку на шкільних подвір’ях зібрались учні, батьки, педагоги та почесні гості, аби разом урочисто зустріти новий 2021-2022 навчальний рік.

 

З нагоди Свята першого дзвоника кожний заклад отримав від міськради сертифікат на отримання комплектів для навчання першокласників у рамках програми «Нова українська школа». Це нові меблі, мультимедійне обладнання та дидактичні матеріали. Крім того, за кошти Покровської міської ради для всіх 34 перших класів на прохання педагогів було придбано магнітні дошки.

Усю шкільну спільноту привітав з початком навчального року Покровський міський голова Руслан Требушкін, який відвідав ЗОШ №35, що у місті Родинське, та покровський ліцей «Надія».

«Відчуття, які виникають у мене 1 вересня, неможливо порівняти з жодними іншими спогадами про дитинство. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень, новими переживаннями і несподіваними зустрічами. Нехай перший дзвоник стане для усіх вас символом початку цікавого та насиченого навчального року», - зазначив Руслан Требушкін.

 

Урочистим заходом розпочався вересневий ранок і у багатопрофільній гімназії, в якій цього року навчатимуться 364 учні. Привітати школярів, батьків та педколектив з початком нового навчального року на свято завітали заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова, благочинний Покровського округу, протоієрей Олександр Кондратюк, депутатка міської ради Юлія Гуріненко, представники відділу освіти та Донецького національного університету.

Заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін побажав учням загальноосвітньої школи №2 легкого та цікавого шляху до нових знань. Педагогам – мудрості, терпіння та професійних успіхів. «Через пандемію минулі навчальні роки були непростими й для вас, і для учнів. Але спільними зусиллями ми подолали складнощі, а вакцинацією ми подолаємо вірус. Бажаю вам міцного здоров'я», - звернувся до вчителів Костянтин Мілютін.

Від Покровської міської ради передавав вітання школярам, батькам та освітянам Гришинської опорної школи заступник Покровського міського голови Анатолій Зінченко. Школярів та педагогів приєднаних територій вітали депутати Покровської міської ради, які зичили успіхів у навчанні, нових досягнень, цілеспрямованості та міцного здоров’я.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

15

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію