• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У школах Покровська відбулося свято першого дзвоника

eye

1054

01.09.2021 10:31

RSS

img

Букети квітів, щирі посмішки та настанови від педагогів і гостей свята. Сьогодні у всіх школах Покровської громади пролунав перший дзвоник. У новому навчальному році за парти сядуть понад дев’яти тисяч хлопців та дівчат.

Для тих, хто вперше переступає шкільний поріг, сьогодні найбільш очікуваний і важливий день. До учнівської молоді приєдналось 823 першачків.

З нагоди свята урочистості пройшли у кожному навчальному закладі громади. У загальноосвітній школі №9, яка у Покровську є опорною, вітали учнів, батьків та вчителів з початком нового навчального року начальник Покровського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області Юрій Кондрацький, протоієрей Олександр Сімчук, депутати Покровської міської ради Олена Харчевна та Тетяна Альохіна, представники відділу освіти та Донецького національного університету. 

«Сьогодні дуже хвилюючий та особливий день. Бажаю, щоб усі ваші намічені плани обов’язково здійснились і ви обрали правильний шлях у своєму житті. Зі святом!», - звернулась до учасників урочистої лінійки Тетяна Альохіна.

Від Покровської міськради депутати вручили директорці навчального закладу Валентині Рудик сертифікат на отримання трьох комплектів засобів навчання для перших класів Нової української школи: мультимедійного обладнання, навчально-дидактичних матеріалів та магнітної дошки. Подібні комплекти сьогодні отримає кожен учбовий заклад.

Побажання нових звершень та доброго шляху по шкільній дорозі сьогодні лунали від кожного гостя, хто завітав у опорну школу на свято першого дзвоника. Представник духовенства протоієрей Олександр Сімчук окропив дітей святою водою та благословив на успішне навчання у новому році.

Попереду у школярів – цікавий та насичений навчальний рік. Педагоги громади, як і батьки сподіваються, що він пройде у стінах навчальних закладів. Для цього вони доклали чимало зусиль.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

0

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

11

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

13

Громада 1

29 березня 2024 12:04

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію