• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Особливо, феєрично, незабутньо! Покровськ відзначив День міста та День шахтаря

eye

543

30.08.2021 09:30

RSS

img

Покровськ вміє працювати й точно вміє святкувати. День міста та День шахтаря пройшов з розмахом. Організувати масштабне та яскраве святкування місту допомогла компанія «Метінвест». 


З самого ранку в парку “Ювілейний” працювали грандіозні локації: Атракціони, Лабораторія Доброго Шубіна та Спортивне містечко, де мешканці та гості Покровська могли відпочити та розважитися всією родиною. Спеціальні гості свята - найсильніші люди планети: Василь Вірастюк, Сергій Конюшок та Олександр Лашин - вражали своїми можливостями. 


Зі сцени городян вітали міський голова Руслан Требушкін, секретар міської ради Наталія Іваньо, заступниця міського голови  Маргарита Ідрісова та перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз. 


«Особливі слова подяки хочу адресувати ветеранам цієї почесної праці - тим, хто побудував шахти, які зараз розвивають вугільну галузь України і  нашої громади, - привітав присутніх Руслан Требушкін. - Покровськ - вугільна столиця України. І ми вдячні нашим партнерам - компанії «Метінвест» - за співпрацю з Покровської громадою, а також за те, що долучилися до організації цього грандіозного свята». 
Наталія Іваньо підкреслила особливість Дня міста та професійного свята гірників для кожної родини громади. 


«День міста - справжнє сімейне свято. Його святкують всі, хто тут народився і живе, хто приїхав і залишився тут назавжди. У Покровська особливий шахтарський характер. У ньому живуть люди різних професій - і всі вони пишуть історію міста. У цей особливий для країни час дуже важливо, щоб ми відчули себе єдиною великою Покровською сім'єю», - зазначила Наталя Іваньо. 
Відзнаками та цінними подарунками нагородили кращих фахівців Покровської громади. 


Після урочистостей святковий концерт відкрив камерний хор «Софія» з прем'єрою симфонії-перформансу «Осяяні чорним сонцем» про маловідомі культурні символи Донбасу.  Справжній святковий настрій створили для містян та гостей Покровська зірки української естради: Влад Ситник, Арсена Мірзоян та група MOZGI. 


Кульмінацією святкування стало незрівнянне піротехнічно-лазерне шоу, яке подарувала місту компанія «Метінвест».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

14

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

20

Громада 1

02 липня 2024 11:40

Комплексна підтримка ветеранів: Покровськ презентував послуги для Захисників та Захисниць

У ході робочої поїздки на Донеччину в.о.міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун ознайомився з програмами підтримки ветеранів та членів їхніх родин, що реалізуються в Покровській громаді. 

eye

58

Новини громад

02 липня 2024 10:18

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію