• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вихованці центру «Милосердя» попрощалися із літом

eye

486

30.08.2021 14:07

RSS

img

Напередодні нового навчального року для вихованців центру реабілітації дітей з інвалідністю «Милосердя» провели чудове свято «Прощавай, літо» - із цікавими іграми, віршами та піснями.

Це літо для дітей центру та їхніх батьків видалось насиченим на подорожі по мальовничим куточкам Донеччини та інших областей країни. Вони встигли відпочити і на Лисогірській греблі, і на водоймищі в Кураховому, і на Блакитних озерах, і на Авдіївському кар’єрі, і на Азовському узбережжі, і у Святогірську, і на екосадибі «Перлина степу».

«Міська влада намагалася створити всі умови для якісного відпочинку дітей з інвалідністю. Окрім різноманітних подорожей, протягом літа діти мали змогу навчатись грі в настільний теніс, разом із батьками малювали яскраві картини. Працювати в такому ж напрямку плануємо і надалі», - розповіла керуюча справами виконкому ради Алевтина Жук.

Аби туристичні поїздки дітей були веселішими, сьогодні кожен вихованець центру отримав від міста у подарунок портативну музичну колонку.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

13

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

18

Громада 1

02 липня 2024 11:40

Комплексна підтримка ветеранів: Покровськ презентував послуги для Захисників та Захисниць

У ході робочої поїздки на Донеччину в.о.міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун ознайомився з програмами підтримки ветеранів та членів їхніх родин, що реалізуються в Покровській громаді. 

eye

56

Новини громад

02 липня 2024 10:18

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію