• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Аби дітям було тепло і собівартість послуг не росла

eye

508

30.08.2021 13:02

RSS

img

 КП «Покровськтепломережа» активно готується до нового опалювального сезону. Особливу увагу комунальники приділяють закладам освіти. 

За словами начальника КП «Покровськтепломережа» Максима Батенко, ще на початку літа було поставлено завдання перевірити стан системи теплопостачання до об’єктів соціальної сфери у самому Покровську та на приєднаних територіях.  

«Ми створили спільну бригаду, яка перевірила кожний дитячий садок та школу. На кожному соціальному об’єкті були проведені гідравлічні іспити, промивання системи опалення та опресування. Ці заходи дозволяють забезпечити дотримання нормативних параметрів роботи системи і водночас оптимізувати наші витрати на енергоносії. Адже ми, як і наші споживачі, зацікавлені у зниженні наших витрат і собівартості наших послуг», - зазначив Максим Батенко. 

Підготовку до опалювального сезону комунальники проводять за раніше розробленим та затвердженим графіком. Загалом перевірки відбулися у 22 закладах загальної середньої освіти та 25 дошкільних закладів освіти.  Там, де було виявлено недоліки, їх усунули. 

 

«Ми вдячні працівникам КП «Покровськтепломережа» за системний підхід щодо підготовки до опалювального сезону та фахові консультації. Спільними зусиллями ми маємо забезпечити необхідний температурний режим і створити комфортні умови перебування наших дітей у школах та садочках, особливо - з огляду на пандемію», - зауважила в.о. начальника відділу освіти Покровської міської ради Любов Воротинцева. 

Підготовчі роботи до нового опалювального сезону у цілому завершено, наразі відбувається заміна труби опалення в одній із шкіл, які планують закінчити за кілька днів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

13

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

18

Громада 1

02 липня 2024 11:40

Комплексна підтримка ветеранів: Покровськ презентував послуги для Захисників та Захисниць

У ході робочої поїздки на Донеччину в.о.міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун ознайомився з програмами підтримки ветеранів та членів їхніх родин, що реалізуються в Покровській громаді. 

eye

56

Новини громад

02 липня 2024 10:18

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію