• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ відзначив День пам'яті  захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

eye

988

29.08.2021 14:49

RSS

img

Сім років тому під час Іловайської операції й подальшого розстрілу в так званому «зеленому коридорі» 366 українських воїнів загинули, 429 – отримали поранення різного ступеню тяжкості, 300 – потрапили у полон.

Вшанувати пам’ять загиблих воїнів на Алеї слави зібрались представники Покровської міської ради, райдержадміністрації, Громадської ради, Покровсько-Ясинуватського військкомату, військові, які дислокуються на території громади, громадськість, а також сім'ї загиблих.

“Ми пам’ятаємо про подвиги наших Героїв, які віддали свої життя за незалежну Україну. Вірю що скоро підступний ворог буде розбитий  і для нашої країни в історії цієї війни буде останній запис - перемога,  - звернувся до присутніх заступник міського голови Анатолій Зінченко. - У цей жалобний день висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні своїх рідних. Вічна пам’ять загиблим, слава Україні!”

На могили загиблих героїв присутні поклали квіти.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію