• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Свято для ветеранів шахтарської праці

eye

551

27.08.2021 10:05

RSS

img

Напередодні Дня шахтаря для покровчан, що присвятили багато років життя роботі на вугільних підприємствах-партнерах компанії Донецьксталь, влаштували гостинне свято. 


На стадіоні «Юність» зібралися понад триста ветеранів шахтарської праці. Аби віддячити за багаторічний труд та вшанувати їхню відданість професії, керівництво ШУ «ПОКРОВСЬКЕ» та компанія «Метінвест» традиційно підготували насичену програму святкування. Зі сцени присутніх привітали генеральний директор компанії «Донецьксталь» Костянтин В'ялий, директор департаменту по взаємодії з громадськими організаціями компанії «Метінвест» Михайло Цуркан, а також керівники підприємств-партнерів. 


Від Покровської міської ради та всієї великої громади присутніх привітала Наталія Іваньо. 


 «Шановні ветерани! Щиро вітаю вас із вашим професійним святом! Я, як людина, що народилася і виросла у шахтарській сім’ї, не з чуток знаю, як це – проводжати чоловіка, батька на зміну до шахти, як чекати повернення, як чекати звісток, коли рідні затримуються на роботі… Шахтарська праця завжди вважалася нелегкою, вимагала знань, професійного вміння, виснажливої уваги. І незважаючи на це, ви завжди вміли добре відпочивати, гарно святкувати, ділитися своїми радощами, знаходити час на виховання молодого покоління, - звернулася до присутніх Наталія Іваньо. - І я дуже вдячна керівництву ШУ «ПОКРОВСЬКЕ», трудовому колективу компанії «Метінвест» за те, що вони підтримують цю традицію – вшановувати ветеранів шахтарської праці, вшановувати людей мужньої професії. Я щиро вітаю вас і бажаю міцного здоров’я, бажаю, щоб в ваших домівках завжди панували мир, злагода та благополуччя».

 
Для учасників святкування колективи Палацу культури ШУ «ПОКРОВСЬКЕ» та сольні виконавці Олена Двадцатнік, Вадим Троцький і Євген Кравченко підготували яскраву концертну програму. Подарували присутнім самобутній та запальний виступ також гості Покровська - театр пісні «Джерела».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію