• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську пройшли штабні тренування

eye

521

26.08.2021 10:35

RSS

img

Підготовку до навчань координував заступник міського голови Микола Шабельник. За «легендою», було змодельовано ситуацію, під час якої у Покровську спостерігається значне зниження температури до - 25. 

Умовно, через низьку температуру  на ділянці системи опалення в районі будинків м-н Шахтарський, 13,14 відбулась аварія системи теплопостачання. Рішенням комісії ТЕБ та НС встановлюється надзвичайна ситуація техногенного характеру місцевого рівня.

У навчаннях були задіяні представники комунальних підприємств та установ міста, працівники ДПРЗ-9 ГУ ДСНС України у Донецької області та Покровського районного управління поліції ГНУП у Донецькій області.

У відпрацюванні теоретичного етапу було проведено засідання евакуаційної комісії, на якому був визначений тимчасовий евакуаційний пункт та пункт надання медичної допомоги. Керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації був призначений заступник міського голови Олег Фролов.

Під час відпрацювання практичного етапу на місце умовної аварії прибула спецтехніка КП «Покровськтепломережа», пожежна машина, спеціальний рятувальний автомобіль, вантажівка з наметами та машина швидкої допомоги. Відповідальні служби провели евакуацію населення з аварійних будинків та забезпечили надання медичної допомоги.

На завершальному етапі населення було проінформовано про відновлення системи водопостачання. Евакуйовані мешканці повернулися до домівок, а керівники операції оголосили про відбій навчання.

«Сьогодні ми відпрацьовували злагодженість, оперативність у роботі та взаємодії між органами управління і силами цивільного захисту, - зазначив Микола Шабельник. -  Такі тренування обов’язкові для визначення стану готовності служб міста до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у мирний час і в особливий період».
 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію