• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міська організація шахтарів-інвалідів отримала привітання до Дня шахтаря

eye

769

25.08.2021 17:34

RSS

img

Напередодні свого професійного свята – Дня шахтаря, громадська спілка «Покровська міська організація шахтарів-інвалідів» приймає вітання від міської влади. 

Сьогодні для членів спілки Управлінням соціального захисту населення був організований святковий обід.

Керуюча справами виконкому ради Алевтина Жук висловила щирі привітання присутнім шахтарям,  ветеранам шахтарської праці, а також інвалідам праці, що присвятили своє життя та здоров’я гірничодобувній галузі.

«Для Покровська, історія якого міцно пов'язана з видобутком вугілля, День шахтаря є особливо значущим святом. У місті вже змінилося багато поколінь представників цієї мужньої професії, і, завдяки вашій доблесній праці, місто живе і впевнено крокує в майбутнє, - зазначила Алевтина Жук. - Зичу усім вам добра і злагоди, щастя і міцного здоров’я, благополуччя вам та вашим сім’ям!».

Поза увагою не залишилися і ті члени організації, які за станом здоров’я не змогли долучитися до святкового заходу. Таких почесних шахтарів представники влади відвідали із подарунками вдома.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

13

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

18

Громада 1

02 липня 2024 11:40

Комплексна підтримка ветеранів: Покровськ презентував послуги для Захисників та Захисниць

У ході робочої поїздки на Донеччину в.о.міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун ознайомився з програмами підтримки ветеранів та членів їхніх родин, що реалізуються в Покровській громаді. 

eye

56

Новини громад

02 липня 2024 10:18

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію