• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Покровськ святкує найголовніше свято країни!

eye

1022

24.08.2021 16:48

RSS

img

На центральній площі міста відбулися урочистості з нагоди 30-річчя Незалежності України. Присутніх привітали секретар міської ради Наталія Іваньо, заступники міського голови Анатолій Зінченко та Маргарита Ідрісова, голова Громадської ради при Покровській міській раді Михайло Кірсанов, активістка Ольга Квітка, а також заступник командира батальйонної групи західного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії України в оперативно-тактичному угрупуванні «Схід» по роботі з особовим складом Олександр Ковальчук.


«Прийміть найщиріші вітання з найвеличнішим, з найголовнішим святом нашої держави – Днем незалежності нашої країни, – привітала присутніх Наталія Іваньо. – Цими днями проходять свята всією нашою Україною. І сьогодні ми з вами повинні робити все, щоб суверенітет і незалежність в Україні були завжди».


Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців. За вагомий особистий внесок у розбудову держави та з нагоди Дня Незалежності Почесні грамоти Покровської міської ради отримали військові, поліціянти, громадські активісти, діячі культури та освіти. Понад двадцяти патріотів були нагороджено медалями «30 років Незалежності України» та «За службу державі».


Найкращі мистецькі колективи та талановиті  виконавці громади подарували присутнім святковий концерт.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих героїв, які боронили незалежність та цілісність України та поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку - символу свободи та незалежності українського народу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад півсотні багатодітних сімей у Покровську отримали гуманітарну допомогу від благодійників

Вчора, 1 липня, 60 багатодітних сімей у місті Покровськ отримали гігієнічні набори від благодійників в приміщенні Координаційного комітету самоорганізації населення Покровської громади.

eye

13

Громада 1

02 липня 2024 12:35

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

18

Громада 1

02 липня 2024 11:40

Комплексна підтримка ветеранів: Покровськ презентував послуги для Захисників та Захисниць

У ході робочої поїздки на Донеччину в.о.міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун ознайомився з програмами підтримки ветеранів та членів їхніх родин, що реалізуються в Покровській громаді. 

eye

56

Новини громад

02 липня 2024 10:18

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію