• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради

eye

533

20.08.2021 15:39

RSS

img

У четвер під головуванням очільника міста Руслана Требушкіна та секретаря міської ради Наталії Іваньо було розглянуто 25 основних проєктів-рішень та питання опіки.

Члени виконкому на початку засідання заслухали доповідь в.о начальника відділу освіти Любові Воротинцевої про підготовку шкіл міста до нового навчального року та доповідь начальника Управління фінансово-економічної політики Юлії Порецької про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області на 2021 рік за I півріччя 2021 року.

Крім того, присутні розглянули питання формування проєкту бюджету громади на 2022 рік, закупівлі послуги з організації харчування у закладах освіти, встановлення дорожніх знаків та засобів обмеження дорожнього руху, присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна та інше. Також члени виконкому затвердили персональний склад молодіжної ради при виконкомі Покровської міської ради. 

Заступниця міського голови Маргарита Ідрісова внесла доповнення по цьому питанню щодо розподілу членів ради по депутатських комісіях, аби вони могли брати участь, висловлювати свою думку та приймати рішення на благо громади.

Наталія Іваньо погодилась із доцільністю доповнення.

«Після затвердження складу молодіжної ради ми планували залучати її членів до місцевого самоврядування,- зазначила Наталія Іваньо. - Серед них є підприємці, молоді вчені, які можуть бути корисними місту, громаді у процесі прийняття рішень міською владою».

Члени виконкому одноголосно підтримали цю пропозицію.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

19

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

62

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

22

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію