• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Як пройшла 14 сесія: майже за три години депутати розглянули 85 питань

eye

639

18.08.2021 19:05

RSS

img

Сьогодні відбулося чергова 14 сесія Покровської міської ради, на якій були розглянуті 33 основних, 52 земельних та декілька додаткових питань.


У процесі розгляду питання “Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 24.12.2020 № 8/2-1 «Про місцевий бюджет Покровської міської територіальної громади на 2021 рік» депутат від партії “Порядок” виступив із доповненням, щодо додаткового виділення коштів у розмірі 300 тис. грн для заміни близько 4 тис. кв.м рубероїдного покриття.

Через несприятливі погодні умови було частково пошкоджено покрівлі багатоповерхових будинків, отже для мешканців міста питання ремонту постало дуже гостро. Депутати одностайно підтримали таку ініціативу.

Також сьогодні на сесії було ухвалені зміни до положення про звання «Почесний громадянин Покровська та приєднаних територій». Депутати підтримали присвоєння цього звання Анатолію Блинову.

 Крім того, було прийняте зі змінами положення про «За заслуги перед містом». Депутатський корпус одноголосно підтримав претендентів на нагородження – Інну Маркіну та Валентину Стрюк.


Дуже ретельно депутати вивчали земельні питання. Вони викликали багато дискусій. Частина земельних питань, що голосуються 2/3 голосів не була розглянута через відсутність кворуму. За словами міського голови Руслана Требушкіна, всі питання, що не вдалося розглянути сьогодні, після доопрацьовання будуть винесені на наступну сесію.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію