• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Одеса передала досвід Покровську щодо запобігання та протидії домашньому насильству

eye

570

17.08.2021 17:16

RSS

img

На минулому тижні керуюча справами виконкому Алевтина Жук взяла участь у навчально-ознайомчому візиті до Одеси - міста з ефективними практиками розбудови місцевої системи запобігання та протидії домашньому насильству. Вже чотири міста України можуть передавати отриманий у цій галузі досвід: Одеса, Київ, Харків та Вінниця.

Перший такий візит відбувся минулого тижня до Одеси. Знайомитись з досвідом міста із розбудови системи запобігання та протидії насильству приїхали міські та селищні голови чи їх заступникию Разом із учасниками з Рокитного, Полтави, Кременчука, Кропивницького, Білої Церкви та Ужгорода Алевтина Жук зустрілась з представниками суб’єктів взаємодії у сфері запобігання та протидії домашньому насильству міста Одеси, а також відвідала:

Одеський міський денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі;

Одеський міський притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі;

Кімнату, дружню до опитування дитини на базі дитячої міської поліклініки № 3 Одеської міської ради.

Разом зі іншими учасниками Алевтина Жук ознайомилась із роботою мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства. Цього року мобільна бригада отримала до вже наявних трьох автомобілів ще два.

«Я дуже щаслива, що Покровськ долучився до системи запобігання та протидії домашньому насильству,  - зазначила Алевтина Жук. - Але я бачу що ми тільки на початку шляху, нам є на кого рівнятися, є за ким рости. Я повернулася до Покровська з чітким  розумінням, як повинна  бути побудована адміністративна взаємодія, аби зупинити в місті домашнє насильство»

Уже у вересні відбудеться такий самий візит до Харкова.

Проєкт «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» реалізується за підтримки Embassy of Canada in Ukraine та British Embassy Kyiv.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Увага! Тендер на закупівлю послуг мапування територій та розробки геоінформаційної системи управління відходами

В рамках проєкту “Міста Нуль Відходів в Україні за підтримки програми LIFE, в якому Покровська міська територіальна громада бере участь, інформуємо про тендер.

eye

0

Новини громад

02 липня 2024 19:53

Віце-прем'єр-міністр України Юлія Свириденко відвідала Покровську громаду

Сьогодні, 2 липня, до Покровської громади завітала Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економіки України Юлія Свириденко, яка зустрілась із керівниками Донеччини та провела робочу нараду щодо відновлення транспортної інфраструктури регіону.

eye

34

Громада 1

02 липня 2024 18:30

Покровські футболісти взяли срібло всеукраїнського турніру

25-28 червня у селищі Щасливе на Київщині пройшов Всеукраїнський турнір «Кубок футбольного запалу» на призи ДЮФК «Арсенал».

eye

14

Громада 1

02 липня 2024 17:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію