• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську за допомогою УЯРу відремонтовано вже 20 вулиць

eye

626

13.08.2021 14:21

RSS

img

На початку цього року з міського бюджету були виділені кошти для закупівлі машини, призначеної для механізації ямкового ремонту (безперервного ремонту вибоїн, тріщин та інших дефектів на проїзній частині) асфальтобетонних покриттів дорожнього полотна «УЯР».

За словами заступника міського голови Сергія Федорова, автомобіль має безліч переваг, серед яких: можливість зекономити матеріали, виконання ремонту на вологому покритті, уражені ділянки попередньо не потрібно ні вирізати, ні очищувати, ні залучати в подальшому асфальтоукладач.

З початку літа за допомогою «УЯР» виконали ямковий ремонт доріг на 20 вулицях Покровська. Роботи виконуються за графіком у дві зміни – вдень та вночі. Наразі фахівці «Багатогалузевого комунального підприємства» працюють над усуненням ям на міжквартальних проїздах.

Загалом, в цьому році виконали поточний ремонт близько 50 автодоріг.

«Сьогодні, на завершальній стадії ремонт ще 4 вулиць – трьох на Динасі та однієї в м. Родинське, - зазначає начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков. - Як тільки, у Покровську будуть завершені роботи з ямкового ремонту, УЯР розпочне працювати у м. Родинське, смт. Шевченко та інших селах нашої громади».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

11

Громада 1

02 липня 2024 11:40

Комплексна підтримка ветеранів: Покровськ презентував послуги для Захисників та Захисниць

У ході робочої поїздки на Донеччину в.о.міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун ознайомився з програмами підтримки ветеранів та членів їхніх родин, що реалізуються в Покровській громаді. 

eye

36

Новини громад

02 липня 2024 10:18

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

46

Громада 1

01 липня 2024 19:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію