• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Тривають заходи в рамках громадського проєкту «Наша Україна»

eye

419

06.08.2021 14:56

RSS

img

Світлана Гавриленко, голова ГО «Джерело українського патріотизму» та членкиня постійної комісії з гуманітарних питань Громадської ради при Покровській міській раді, продовжує зустрічі з мешканцями громади з патріотичним проєктом.

Чергова зустріч відбулася у бібліотеці Лисівського центру культури та дозвілля. Староста села Юлія Кабанець показала гостям надбання колективів та досягнення мешканців Лисівки.

 На початку заходу Світлана Миколаївна представила команду Василя Акімкіна, голову ГО «Ініціативні громадяни Покровська» та Павла Белицького голову ГО «Наукове історико-краєзнавче товариство «Спадщина».

У приміщенні бібліотеки зібралося багато мешканців Лисівки різного віку. Діти і дорослі з цікавістю слухали невідомі факти з історії України. Взяв участь у заході таког голова Громдської ради при Покровській міській раді Михайло Кірсанов.

«Українці повинні мати національну гідність та свою історичну пам’ять, - зазначила Світлана Гавриленко. - Доки ми з «насєлєнія» не станемо нацією, в України не буде майбутнього».

З давніх-давен до сьогодення провела присутніх по історії нашої країни лекторка, наголошуючи на демократичних цінностях, що були фундаментом українського суспільства, на величі землеробської культури, на славетному козацькому минулому. Важливість проєкту «Наша Україна» полягає у вихованні патріотизму, пробудженні в людині усвідомлення себе часткою нації та гордості за свою державу. 

Світлана Гавриленко націлена продовжувати зустрічі з членами громади та відвідати більшість населених пунктів Покровської громади, аби донести до кожного усвідомлення: якої б національності ми не були, але ми – українці, вільний народ на своїй землі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

16

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

29

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію