• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада готується до серпневих свят

eye

773

11.08.2021 17:46

RSS

img

11 серпня у залі засідань Покровської міської ради відбулась позачергова апаратна нарада. На порядку денному одне питання – підготовка до прийдешніх свят – Дня прапора, Дня Незалежності, Дня міста та Дня шахтаря.

Під час наради керівники громади разом зі старостами приєднаних територій обговорили питання організації загальноміських толок.

«Є пропозиція - організувати протягом наступних двох тижнів масштабне прибирання – 13,18 та 20 серпня. У нас є три ділянки, на яких необхідно навести порядок, вони знаходяться навколо місця проведення свята - парку «Ювілейний», - зазначив заступник Покровського міського голови Сергій Федоров.

Під час толоки планується привести до ладу ділянку від вулиці Ювілейної до Володимирської, стадіон «Олімпієць», а також територію біля ставка «нулівка» з боку вулиці Захисників України.

За словами Сергія Федорова, основний обсяг робіт буде виконано силами працівників КП «Багатогалузеве комунальне підприємство», яке також забезпечить учасників толоки необхідним інвентарем.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Епідемічна ситуація у Покровській громаді стабільна: медики фіксують спад захворюваності на ГРВІ

Покровська громада продовжує забезпечувати своїх мешканців необхідною медичною допомогою, підтримуючи здоров'я населення та надаючи важливу інформацію щодо профілактики захворювань.

eye

11

Громада 1

02 липня 2024 11:40

Комплексна підтримка ветеранів: Покровськ презентував послуги для Захисників та Захисниць

У ході робочої поїздки на Донеччину в.о.міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун ознайомився з програмами підтримки ветеранів та членів їхніх родин, що реалізуються в Покровській громаді. 

eye

36

Новини громад

02 липня 2024 10:18

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

46

Громада 1

01 липня 2024 19:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію