• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати Покровської міської ради працюють перед черговою сесією

eye

572

11.08.2021 16:24

RSS

img

Сьогодні відбулися депутатські комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста та з питань охорони здоров’я, освіти, молодіжної політики та спорту.

На засіданні комісії з ЖКГ, благоустрою та інженерної інфраструктури депутати підтримали проєкт рішення про надання дозволу на укладання договору постачання природного газу між товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдінг» та комунальним підприємством «Покровськтепломережа».

З метою забезпечення споживачів міст Покровськ та Родинське послугами з постачання теплової енергії, починаючи з опалювального періоду 2021 – 2022 років та у зв’язку з втратою чинності постанови Кабінету Міністрів «Про затвердження Положення про покладання спеціальних обов’язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу» України № 867 від 19.10.2018 року та переходом з 20.05.2021 року підприємств теплопостачання на ринкові умови придбання природного газу, керуючись пунктом 2 статті 732 та пунктом 10 статті 78 Господарського кодексу України та статтею 17 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» члени комісії для розгляду та затвердження на черговій сесії рішення міської ради «Про надання дозволу на укладання договору постачання природного газу між товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдінг» та комунальним підприємством «Покровськтепломережа».

На комісії з питань охорони здоров’я, освіти, молодіжної політики та спорту першим питанням члени комісії розглянули проєкт рішення про оголошення конкурсу на зайняття посади директора КНП «Родинська міська лікарня» Покровської міської ради Донецької області. Депутати підтримали кількість та склад членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора КНП «Родинська міська лікарня» Покровської міської ради. Це буде 9 осіб у рівній кількості: - 3 представники Покровської міської ради Донецької області; 3 представники трудового колективу КНП «Родинська міська лікарня» та 3 представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції та антикорупційної діяльності.

Другим питанням був підтриманий проєкт рішення Програми зі стоматологічного обслуговування дорослого населення пільгової категорії та дітей віком від 0 до 12 років Покровської територіальної громади на 2021-2022 роки. 

Члени комісії також підтримали закріплення на праві оперативного управління нерухоме майно, що складається з будівлі жіночої консультації по вул. Руднєва, 73а, за Комунальним некомерційним підприємством «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» Покровської міської ради Донецької області.

В процесі засідання депутати також розглянули та підтримали затвердження Положення про Управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради Донецької області у новій редакції, затвердження Статуту Комунального закладу «Спортивний комплекс «Металург» м.Покровськ Донецької області у новій редакції та молоді та спорту, а також затвердження «Стратегії розвитку освіти Покровської міської ради Донецької області на 2021-2027 роки». 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

28

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію